: 8 + 13 =

Προφίλ

Προφίλ

Η ΔΑΜΟΥΡΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε. εδρεύει στο Τρίκορφο Μεσσηνίας, στην καρδιά  παραγωγής της Ελιάς Καλαμών καθώς και του Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου. Ιδρύθηκε το 1994 και είναι η συνέχεια της εταιρείας του Βασιλείου Δαμουρά της οποίας η έναρξη έγινε το 1961.  

Το αντικείμενο της εταιρείας είναι Τυποποίηση και Εξαγωγή μιας ποικιλίας Αγροτικών Προϊόντων. Τα κύρια προϊόντα μας είναι Ελιές, Ελαιόλαδο και Πάστα Ελιάς.

Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με τον άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό επέτρεψε στην εταιρεία να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ραγδαία εξελισσόμενης αγοράς.

Μέσα από την εμπειρία δύο γενεών η ΔΑΜΟΥΡΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε. εξελίχθηκε σε μία μοντέρνα και λειτουργική εταιρεία στην βιομηχανία τροφίμων ενώ ταυτόχρονα κράτησε την παραδοσιακή διαδικασία στην παραγωγή των προϊόντων της. Αυτός είναι και ο λόγος της άριστης ποιότητας που διατήρησε στα προϊόντα της παρά την εξέλιξη της.  

Η τυποποίηση των Ελιών Καλαμών, ήταν το αρχικό κάλεσμα για τα δύο αδέλφια και ακολούθησαν το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο και άλλα αγροτικά προϊόντα.

Η επιχείρηση μας από τα πρώτα της βήματα εισχώρησε στο διεθνές εμπόριο και ταυτόχρονα επεκτάθηκε στην τυποποίηση άλλων αγροτικών προϊόντων, όπως πάστα ελιάς, ελιές μαύρες Άμφισσας, πράσινες ελιές Χαλκιδικής κ.ά. Τα προϊόντα μας εξάγονται σε πολλές χώρες στο εξωτερικό (Αγγλία, Αυστραλία, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία κ.ά).

Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος όπως στην αρχή, εξελισσόμενοι και με την δέσμευση να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες μας και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους που συνεχώς αλλάζουν. 

Το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο και οι Ελιές Καλαμών είναι τα βασικά προϊόντα για την ΔΑΜΟΥΡΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε., τα οποία συσκευάζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη μας.

Δέσμευσή μας η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

Η εταιρεία μας

Στόχος της εταιρείας ΑΦΟΙ ΔΑΜΟΥΡΑ Ο.Ε. είναι να παρέχει την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους που συνεχώς αλλάζουν.

Το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, οι Ελιές Καλαμών και η Πάστα Ελιάς είναι τα βασικά προϊόντα μας, τα οποία συσκευάζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Πιστοποιήσεις