Στην Μεσσηνία το ελαιόδεντρο ποικιλίας Κορωνέικη φαίνεται ότι βρίσκει τις ιδανικές συνθήκες για να αναπτυχθεί και να μας δώσει το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο της Μεσσηνίας.
Κάτω από τις ιδανικές εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής μας, το ελαιόδεντρο μας δίνει το «χρυσό υγρό» της Μεσογείου. Η παραγωγή του ελαιολάδου στην Μεσσηνία, γίνεται από παραγωγούς που έχουν συσσωρευμένη πείρα αιώνων. Αγαπούν τα ελαιόδεντρα και τα φροντίζουν για να μπορούν να απολαμβάνουν το πολύτιμο αυτό προϊόν.
Η συγκομιδή τους γίνεται λίγο πριν την πλήρη ωρίμανση της ελιάς και τοποθετείται χρονικά από τον Νοέμβρη έως περίπου τέλη Γενάρη. Το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Μεσσηνίας ξεχωρίζει από την έντονα φρουτώδη γεύση του, το εξαιρετικό του άρωμα και το χρυσοπράσινο χρώμα του. Η βιολογική και θρεπτική του αξία έχει αναγνωριστεί από όλο τον κόσμο. Είναι ο φρέσκος χυμός του καρπού της ελιάς, ο οποίος εκχύνεται με ψυχρή έκθλιψη (κάτω από 27οC). Με τον τρόπο αυτό διατηρεί το άρωμα , την γεύση και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του.
Αγνό προϊόν, υψηλής διατροφικής αξίας. Είναι ιδανικό για σαλάτες αλλά και για μαγειρευτά φαγητά.
Δέσμευσή μας η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.
Στόχος της εταιρείας ΑΦΟΙ ΔΑΜΟΥΡΑ Ο.Ε. είναι να παρέχει την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους που συνεχώς αλλάζουν.
Το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, οι Ελιές Καλαμών και η Πάστα Ελιάς είναι τα βασικά προϊόντα μας, τα οποία συσκευάζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.